Boost dine resultater i skolen

Opnå resultater i skolen

De fleste af os kender til at stå i en situation, hvor man føler, at man ikke har opnået sit fulde potentiale. Ej, det kunne jeg godt have gjort bedre! Set i bakspejlet skulle jeg nok have gjort sådan!

Sådanne tanker kender de fleste. Nogle ting kan være svære at gøre noget ved, men andre ting kan relativ nemt trænes, så man er klar, når det betyder noget.

Når man ikke får de resultater, som man føler man burde, kan det skyldes mange ting. Mange døjer med eksamensangst, manglende motivation, usikkerhed og lignende, som selvfølgelig kan forklare en del af det. Og ofte kan det være en stor fordel at fokusere på sin personlige udvikling. Træner man de rette kompetencer, oplever mange, at man kan slippe de “irrationale” frygter og tanker, som holder en nede. Og man kan blive mere selvsikker, hvilket ofte munder ud i, at man opnår bedre resultater, og bliver mere fokuseret.

Personlig udvikling er derfor helt sikker noget, som er værd at overveje. I dette indlæg beskriver vi nogle af ting, som kan være relevante at træne, når man vil klare det bedre i skolen. Og vi nævner bøger og programmer, som kan hjælpe dig på vej.

Slip Eksamensangst

Vi starter med at fokusere på eksamen. Mange oplever stor nervøsitet i forbindelse med eksamen. Nogle i så voldsom grad, at de slet ikke kan fokusere til eksamen, og føler sig helt tomme i hovedet. Men bare rolig, det er faktisk noget, som man kan lære at komme af med. I Malte Langes populære lydbog om eksamensangst får man råd og tips til hvad man kan gøre.

Lær at huske bedre

Føler du, at du har sværere ved at huske stoffet end dine medstuderende? Så kan det være, at du skal træne din hukommelse. En god hukommelse er nemlig ikke kun noget, som man er født med. Det er faktisk noget som man kan træne. Følg kurset i lydbogen nedenfor, og du vil helt sikkert kunne mærke, at din hukommelse forbedres.

Lær at læse hurtigere

Vi kender alle til de mange og trættende læse lektier. Det kan være svært at komme igennem dem alle. Men hvis du lærer at læse hurtigere går det lidt nemmere. Med nogle ret simple teknikker kan man nemlig bliver mere fokuseret og effektiv. Følg f.eks. hypnosen i følgende lydbog.

Få styr på din jobsøgning

Er du på udkig efter et studiejob eller fritidsjob, men har haft svært ved at skaffe det? Så kan et kursus om jobsøgning og jobsamtale måske være noget for dig. Her lærer man, hvad arbejdsgiveren kigger efter. Og man får råd og ideer til, hvad man skal gøre og ikke skal gøre. Følg f.eks. hjemmekurset nedenfor.


Se også

Noter i Skolen: Sådan skriver du de bedste noter

Trådløse Høretelefoner – 5 gode af slagsen

Skriv et svar