Cykelhjelme på turen til og fra skole

Cykelhjelm Lazer One+

Cykelhjelme er garantien for din sikkerhed, når du transporterer dig på cyklen ude i trafikken. Cyklen er en af de mest populære transportmidler i Danmark, og der er mange som tager cykling hver dag til og fra skole eller lignende. Vi har tidligere beskrevet, hvor man kan købe cykellygter. Men det er også vigtigt at anskaffe sig en cykelhjelm, når man cykler i trafikken. I dette indlæg beskriver vi nogle af de mest klassiske og populære cykelhjelme, og hvor du kan købe dem.

Cykelhjelm Urban – Lazer One+

Cykelhjelm Lazer One+

Vi starter med denne klassiske cykelhjelm fra Lazer. Hjelmen er produceret med fokus på komfort og sikkerhed, og er lavet i et simpelt og elegant design. Hjemlen kan også bruges som skaterhjelm eller lignende. Cykelhjlemen fås i forskellige størrelser og farver.

Bell Falcon Mips – Sort

Bell Falcon Mips teknologi

Denne cykelhjelm er lige niveauet bedre. Med en særlig MIPS-teknologi er hjelmen ekstra sikker, så hovedet ikke bliver drejet under et styrt. Derudover kan hjelmen nemt tilpasses, så den passer dig, og er komportabel at have på hovedet. Der er i øvrigt tale om en let og aerodynamisk cykelhjelm, som dermed ikke sænker dig unødigt.

Cykelhjelm – Lazer Blade+

Cykelhjelm Lazer Blade+

Vi har endnu en cykelhjelm med fra Lazer, som er en af de mest populære producenter af cykelhjelme. Denne hjelm er robust og let, og kan også sagtens anvendes til længere ture og på varme dage, da der er god ventilation. Hjelmen er af høj kvalitet både hvad angår komfort og sikkerhed. Alt i alt en god cykelhjelm, som kan bruges både til sport og til hverdag.

Hjelmhue Xtreme

Hjelmhue Xtreme

Dette er egentlig ikke en cykelhjelm. Men vil man gerne cykle på de kolde dage, er det utroligt praktisk med en hjemlhue. En hjelmhue er en hue der er lavet i et ekstra tyndt materiale, og som er designet til at være indenunder cykelhjelmen. På den måde undgår man at fryse om ørerne og hovedet. Denne hjelmhue er både vind- og vandtæt.

Hövding – Cykelhjelmscover

Cykelhjelmscover til Hövding

Har du en Hövding i stedet for en cykelhjelm. Altså en airbag til cyklister. Så kan du med fordel anskaffe dig et cover til din Hövding. Med et cover øges din sikkerhed, da du er mere synlig. Desuden beskytter coveret mod skidt og snavs. Og så er et cover din måde at sætte et personligt præg på din Hövding. Dette cover har reflekterende farver. Andre cykelhjelmscovere kan også fås.

Er du på udkig efter andre hjelme, så kan vi også anbefale UrbanWinner. UrbanWinner forhandler et stort udvalg af cykelhjelme til alle aldre.

Se også

Computerbriller: Undgå påvirkning af stråler

Wallstickers: Praktisk til skole og fritid

Skriv et svar