Gymnastikpose: Sjove og anderledes gymnastikposer

Flot koala gymnastikpose

En gymnastikpose er en praktisk og anvendelig sportstaske, som især bruges til idrætstimerne i skolen. Men poserne kan også sagtens bruges i fritiden, eller når man blot har brug for en lille og praktisk opbevaringstaske. I skolen bruger man gymnastikposerne regelmæssigt, og man går rundt med dem blandt sine venner i skolen. Alle andre i klassen har desuden en lignende pose. Det er derfor vigtigt for børnene, at de har en personlig gymnastikpose, som de synes om, og som gerne stikker ud fra alle de andre.

En gymnastikpose kan bruges i flere år, så man vil gerne have en, som man kan lide. I dette indlæg har vi samlet et udvalg af forskellige gymnastikposer. Vi har haft fokus på at finde nogle lidt anderledes og sjove poser frem, som skiller sig lidt ud fra mængden. Mange relaterer sig også til fritidsinteresser. Vi håber, at indlægget giver lidt inspiration og gode ideer!

Avengers Gymnastikpose

Marvel Avengers gymnastikpose

Vi starter med en avengers gymnastikpose, som er helt perfekt til den store marvel og avengers fan. På tasken er elementer fra superheltene Ironman, Thor, Hulk og Captain America. Posen har de klassiske træksnore, som er nemme at lukke og åbne. Samtidig kan de tages rundt om armene, hvis man vil have tasken på ryggen.

Smileys Winks rygsæk

Smileys blinke emoji

Her er en sjov og anderledes taske til idrætstimerne. På denne gymnastikpose er motivet en stor i smiley. I dette tilfælde er der tale om blinke emojien. En sjov reference til de populære emojier. Ellers er det en helt klassisk pose med praktiske træksnore.

Gymnastikpose – Koala

Flot koala gymnastikpose

Her er hele gymnastikposen udformet som hovedet på en koala. Tasken er lavet i flotte lysegrå farver, som passer til en koala. Tasken er desuden lavet af bæredygtigt materiale og med fokus på ergonomisk udformning. Koalaens tunge kan hives ud, og bruges til at skrive navn og adresse på. Alt i alt er det en sjov og flot taske til idrætstimerne. Fås også udformet som andre dyr.

Adidas – Real Madrid

Real madrid fra adidas

Denne taske er fra adidas, og har det flotte Real Madrid logo som motiv. En perfekt taske til den store fodbold fan. Materialet er 100% polyester, så det er en let men stærk gymnastikpose. Posen har et stort rum, og benytter sig af de klassiske trækkesnore som lukkesystem.

Done by Deer gymnastikpose

Flot gymnastikpose i powder

Denne gymnastikpose er flot og fin, og er i farven powder. Som motiv er der en lille elefant, som er lavet i refleksmateriale, så den lyser op i mørket. Gymnastiktasken er lavet af genanvendte plastikflasker, så det er en miljøvenlig taske. Desuden er posen vandtæt, så det er en gymnastiktaske i rigtig god kvalitet.

Grøn gymnastiktaske med hul til ledninger

Grøn gymnastiktaske

Her er der tale om en lidt mere simpel gymnastikpose i en flot grøn farve. Det er en stilren taske uden nogle store logoer. Denne pose har flere praktiske egenskaber. Blandt andet er det hul til ledninger, så man kan have høretelefoner i gennem tasken, hvis man ønsker at lytte til musik. Desuden er posen ekstra stor, så man har plads til flere ting.


Det var vores gennemgang. Vi håber, at indlægget kunne hjælpe.

Se også

Penalhus: Sjove og anderledes penalhuse

Bedste Siddepuder til børn i skolen

Skriv et svar