Leg og Læring: Bedste produkter til sjov læring for børn

Leg og læring for mindre børn

Som barn er en af de bedste måder til at lære nye ting gennem leg og læring. Børn er nemlig nysgerrige, og kan lide at udforske, men de skal også have det sjovt mens de gør det.

Derfor kan produkter lavet til leg og læring for børn være utroligt nyttige. De styrker barnets indlæringsevne, og gør dem mere klar til undervisning i skolen. Og samtidig giver det mulighed for timevis af underholdning til både børn og forældre.

Vi vil i dette indlæg nævne nogle af de bedste produkter indenfor leg og læring til børn. Produkterne er primært henvendt til små børn, som endnu ikke er begyndt i skole. Det skal også være sjovt at lære!

Leg og Lær med Tal

Et spil om leg og læring med tal

Dette Leg og Lær med Tal spil, er et spil som bl.a. styrker barnets tal forståelse. I spillet skal man sætte en brik med et tal sammen med en brik med figurer. Spillet indbyder til dialog, og tager udgangspunkt i kendte figurer. På denne måde styrkes ordforråd, tal forståelse og kommunikation. Brikkerne er nemme at håndtere også for små børn.

Leg og Læring: Førskolecirkler

Førskolecirkler til børn inden skolestart

Disse førskolecirkler er designet af virksomheden Legoglektie. Læringscirklerne er lavet til førskolebørn, og giver en grundlæggende forståelse af ord, tal, farver og figurer. Førskolecirklerne tager udgangspunkt i læringsplanerne for institutioner i Danmark, og indbyder til leg, erfaringer og samtaler. Med disse cirkler bliver dit barn helt sikkert klar til den første dag i skolen.

Mandalas – Lær Bogstaver

Malebog til leg og læring

Dette er en malebog, som er designet for at lære børn alfabetet at kende. Malebogen indeholder alle bogstaver i alfabetet samt tegninger af figurer og dyr, som starter med hvert bogstav. Malebøger er en god form for leg og læring, da børn opfatter mange ting gennem farver. Det bliver derfor nemmere for barnet at genkende og skelne bogstaver fra hinanden.

Leg og Læring: Dinosaur – Udgrav og byg

Dinosauræske til leg og læring

Denne dinosauræske indeholder små knogler fra dinosaurer samt værktøj til at finde dem. Med denne æske skal barnet både kunne bruge værktøjet til at finde knoglerne, og bagefter kunne samle knoglerne til et helt skelet. Det er en sjov og spændende leg. Det styrker barnets evne til at kunne konstruere ting, og til at kunne benytte værktøj til at klare opgaver.

Førskolehæfte

Førskolehæfte til at styrke indlæring

Her er et førskolehæfte, som er med til at forberede barnet på at gå i skole. Hæftet indeholder en masse sjove opgaver, som både er udfordrende og underholdende. Fungerer som en perfekt forberedelse til skolegangen, da barnet udvikler evner indenfor motorik, sammenhæng, forståelse og lignende.

Leg og Læring: Janod magnetbog

Magnetbog fra janod til sjov leg

Her er en magnetbog, som bruges til at sammensætte magneter til figurer. Der er tale om en æske, der er formet som en bog. Og som indeholder forskellige magneter og små kort, som viser eksempler på billeder, som man kan lave med magneterne. Det bliver til en lærerig leg, som kan føre mange timer af sjov med sig.

Vilac Træmagneter – Store Bogstaver

Store bogstaver til leg og læring

Simpelt og lækkert udstyr til klassisk leg og læring med bogstaver. Bogstaverne er lavet som træmagneter i flotte farver. På denne måde kan man danne ord på en magnettavle, køleskab eller lignende. Et super hjælpemiddel, hvis man skal lære at stave og læse, eller bare skal lære alfabetet at kende.


Skriv et svar