Penalhus: Sjove og Anderledes Penalhuse

Penalhus fra Dino World med T-Rex

Et penalhus følger børn i tykt og tyndt igennem deres skolegang, og er noget som de ser på hver dag. Derfor er det også vigtigt at have et praktisk et af slagsen, men også et som man kan lide.

Især børn i de mindre klasser, vil gerne have et penalhus, som er sjovt og spændende, og måske har noget med deres fritidsinteresser at gøre. På den måde bliver de også stolte af det og trygge ved at bruge det.

I dette indlæg har vi lige netop samlet et udvalg af nogle lidt sjove og anderledes penalhuse. Vi håber, at indlægget giver noget inspiration og gode ideer.

Fantasy Trippel Penalhus – Isprinsesse

Topmodel penalhus med isprinsesse

Dette TopModel penalhus er yderst populært blandt små piger. Der er et yndigt motiv med en af de klassiske TopModel karakterer. Og så er glimmer og flotte farver en del af designet. Derudover er det meget rumligt og praktisk med tre rum. Til denne model medfølger også alt, hvad man har brug for, af skriveredskaber. Dette inkluderer blyanter, farveblyanter, viskelædere, blyantspidser, lineal osv.

Dino World – Trippel

Penalhus fra Dino World med T-Rex

Her er et cool T-Rex design, som er gennemført og spændende. Dinosaurens skelet kan lyse op med en LED-funktion, og hele designet er lavet i godt materiale og stærke farver. Derudover er der også tale om et stort og praktisk trippel penalhus. Så design og praktisk opbevaring kombineres. Der medfølger et stort udvalg af skrive- og skoleredskaber.

Ispind Penalhus

Formet som en ispind

Et sjovt og anderledes penalhus, som er formet som en ispind med chokoladeovertræk. Det er et penalhus, som skiller sig ud, og er populært blandt børn, som er glade for is. Modellen har et stort rum til diverse skrive- og skoleredskaber. Fås også som andre ispinde.

Jeva Twozip Lux

Jeva Twozip Lux

En flot og anderledes model i neonfarver. Designet er lavet i flotte farver, og materialet er af lækker kvalitet. Det er simpelt, flot og praktisk. Der medfølger ergonomisk rigtige blyanter og farveblyanter af god kvalitet. Passer til penalhus rummene i Jeva skoletasker som DENNE.

TopModel Trippel Penalhus – Friends

Topmodel penalhus med Friends

Her er endnu et penalhus, som er utroligt populært blandt piger. De kendte og populære TopModel figurer udgør motivet på forsiden, og så er hele penalhuset i flot pink design. Indeni modellen medfølger diverse kreative og praktiske skriveredskaber. Der er god plads med mange praktiske opbevaringsmuligheder.

Avengers: Infinity War – Sort og Gul

Avengers trippel i sort og gul

Det perfekte penalhus til den store Avengers fan. På forsiden er et sejt og flot motiv med karaktererne Captain America, Iron Man og Thanos. Og indeni er der som baggrund tegninger af de klassiske karakterer fra filmene. En populær og praktisk model. Skriveredskaber medfølger også.

Penalhus med Pailletter – Panda

Penalhus med panda motiv

Her er et flot og sødt penalhus i pailletter. Pailletterne skaber et glimtende motiv, og så har hele huset form som hovedet på en sød og imødekommende panda med små sorte ører og lyserød næse. Det er flot og anderledes, og består af et stort rum.

Skriv et svar