Penalhus: Sjove og Anderledes Penalhuse

Penalhus fra Dino World med T-Rex

Et penalhus følger børn i tykt og tyndt igennem deres skolegang, og er noget som de ser på hver dag. Derfor er det også vigtigt at have et praktisk et af slagsen, men også et som man kan lide.

Især børn i de mindre klasser, vil gerne have et penalhus, som er sjovt og spændende, og måske har noget med deres fritidsinteresser at gøre. På den måde bliver de også stolte af det og trygge ved at bruge det.

I dette indlæg har vi lige netop samlet et udvalg af nogle lidt sjove og anderledes penalhuse. Vi håber, at indlægget giver noget inspiration og gode ideer.

Fantasy Trippel Penalhus – Isprinsesse

Penalhus Fantasy fra Top Model

Dette TopModel penalhus er yderst populært blandt små piger. Der er et yndigt motiv med en af de klassiske TopModel karakterer. Og så er glimmer og flotte farver en del af designet. Derudover er det meget rumligt og praktisk med tre rum. Til denne model medfølger også alt, hvad man har brug for, af skriveredskaber. Dette inkluderer blyanter, farveblyanter, viskelædere, blyantspidser, lineal osv.

Dino World – Trippel

Dino world trippel med pailletter

Her er et cool T-Rex design, som er simpelt og flot. Dinosaurenen er lavet af grønne pailletter, og hele designet er lavet i godt materiale og stærke farver. Derudover er der også tale om et stort og praktisk trippel penalhus. Så design og praktisk opbevaring kombineres. Der medfølger et stort udvalg af skrive- og skoleredskaber, så man har alt hvad man skal bruge til skolestarten.

Kagedåse Penalhus

Kagedåse penalhus

Et sjovt og anderledes penalhus, som er formet som en simpel kagedåse. Det er et penalhus, som skiller sig ud, og er populært blandt børn, som ikke vil have stærke mønstre, men som stadig vil have et anderledes penalhus, som er deres eget. Modellen har et stort rum med plads til diverse skrive- og skoleredskaber, og et udvalg af disse medfølger også.

Lynet McQuenn Penalhus

Lynet McQueen

Et sejt penalhus med den klassiske Lynet McQueen kendt fra Disney Cars. Et populært valg blandt fans af den seje racerbil. Motivet er flot og gennemført, og så er der tale om et rumligt og praktisk penalhus. Diverse skriveredskaber medfølger, så man har alt, hvad man skal i skolen.

TopModel Trippel Penalhus – Friends

Topmodel penalhus med Friends

Her er endnu et penalhus, som er utroligt populært blandt piger. De kendte og populære TopModel figurer udgør motivet på forsiden, og så er hele penalhuset i flot pink design. Indeni modellen medfølger diverse kreative og praktiske skriveredskaber. Der er god plads med mange praktiske opbevaringsmuligheder.

Space – Little Lovely Company

Space penalhus

Et anderledes og simpelt penalhus med fokus på rummet og stjernerne. Motivet er flot og simpelt, og leder tankerne hen på det store og spændende univers. I denne model er der et stort rum til skriveredskaber, så det er nemt og overksueligt at have med at gøre.

Penalhus – Hund

Penalhus - Hund

Her er et flot og sødt penalhus, som skal forestille hovedet på en hund. Perfekt til den store hundeelsker. Hundens ører og tunge gør den sjov og sød at kigge på, og på tungen kan i øvrigt skrive navn og telefonnummer, hvis penalhuset skulle blive væk. Modellen her er i øvrigt fremstillet miljøvenligt af bæredygtige produkter. Kan også fås som andre dyr.


Det var vores gennemgang af nogle lidt anderledes og sjove penalhuse til børn.

Skriv et svar