Bedste siddepuder til børn i skolen

Siddepude til børn i skolen

I løbet af en skoledag sidder børn i skolen utroligt mange timer bænket til et skrivebord. Når man sidder ned i så mange timer, er det vigtigt at have en god siddestilling, som sikrer den rette positur. Dette har nemlig betydning for at skabe aktivitet omkring rygsøjlens muskler, hvilket gør kroppen vågen og aktiv og forbedrer koncentrationsevnen, så man er klar til en lang skoledag. Her kommer siddepuder ind i billedet.

Har dit barn koncentrationsbesvær, virker træt og sløv, eller har bare svært ved at sidde stille? Så kan det være, at en siddepude er løsningen på jeres problemer. I dette indlæg giver vi vores bud på de bedste siddepuder til børn i skolen, og hvor du finder dem.

Dynair Kids – Siddepude

Siddepuder til børn fra dynair

Denne siddepude fra Dynair er en af de mest populære siddepuder til børn på markedet. Den er designet ud fra en lignende pude til voksne, hvor der er blevet eskaleret ned til rette størrelse og behov for et barn. Modellen her har næsten udelukkende fået gode anmeldelser, og er derfor et sikkert valg. Den fås i 4 forskellige børnevenlige farver.

Sero Siddepude for Børn

Seros pude for børn i skolen

Endnu en pude, som er med til at stimulere balance, motorik og koncentration. Seros siddepude til børn holder stille og roligt musklerne i ryggen i bevægelse, hvilket sikrer den rette siddestilling, og øger koncentrationsevnen. Dermed styrkes ryg, hofte og mave. Den er perfekt til et barn på skolebænken, som sidder stille i mange timer i løbet af dagen.

Kileformet pude fra Togu

En kileformet siddepude

Denne pude fra Togu kombinerer fordelene fra siddepuder og kilepuder. Der er derfor tale om en ergonomisk pude, som støtter og aflaster ryggen og aktiverer de rette muskler. Puden er nem at justere og at have med at gøre. Den har både en glat side og en massageside med dupper.

Siddepude til børn

Siddepude til urolige børn

Dette er endnu en Dynair siddepude til børn. Puden anbefales især til børn, som har et stort behov for fysisk aktivitet, og dermed har svært ved at sidde stille. Siddepuden er med til at give barnet ro, og kan nemt transporteres i taske, så den kan bruges i både hjemmet og skolen.


Det var vores gennemgang. Har du spørgsmål, er du velkommen til at smide en kommentar.

Skriv et svar