Spar penge når du køber IT-udstyr

Spar penge på IT-udstyr

Med den teknologiske udvikling er diverse IT-udstyr blevet en fast del af vores hverdag. Dette ses også i skolen, hvor computere, tablets og lignende i høj grad bliver benyttet i undervisningen og til hjemmearbejde. Teknologien giver mange fordele og nye muligheder, og det er vigtigt at have udstyret i orden. Man vil derfor gerne have IT-udstyr af god kvalitet, men det er desværre sjældent billigt. Men her kommer nogle simple tips til, hvordan du kan spare på regningen.

Genbrugt IT

En af de helt nye store ting er at købe brugt IT-udstyr. Der er flere webshops, som samler brugt IT, sætter det i stand, og sælger det videre. På denne måde kan man købe det samme udstyr men til markant billigere priser, da der er tale om brugt udstyr. Webshoppen tilbyder endda mange af de samme garantier, som man er vant til, som f.eks. 12 måneders garanti, reklamationsret, gratis returret osv.

En af de store forhandlere af brugt IT er Refurb. Klik på knappen nedenfor for at gå til deres hjemmeside. Refurb sælger computere, tablets, mobiler, udstyr osv. De har rigtig mange ting til gode penge.

Du kan se en af Refurbs mest populære computere lige HER.

Alt udstyr er testet hos Refurb, og kundeservicen er høj. Så det er nemt at få svar på spørgsmål eller hjælp til at finde det rigtige udstyr til ens behov. Det er desuden godt for miljøet at købe genbrugt IT, da det betyder mindre ny produktion.

Mindre Brands

Det kan helt klart også være en fordel at købe produkter fra de lidt mindre brands. Ofte betaler man meget for mærket. Og når man først har købt noget fra et bestemt brand, så skal man tit købe noget dyrt tilbehør, som passer til lige netop det mærke af IT-udstyr.

Men det er der også råd for. Der er nemlig flere webshops, som er begyndt at sælge udstyr fra billigere og lidt mindre brands. Og nogle laver tilbehør, som passer til de større brands produkter.

Er man f.eks. vild med Apple, så kan man nemt komme ud for at skulle købe kabler, adaptere, opladere, høretelefoner m.m. som alt sammen kan være ret dyrt. Hos Mackabler.dk finder man alt det og mere til men til billige priser. Mackabler.dk sælger nemlig udstyr og tilbehør, som er lavet til iPads, iPhones og Macs.

Deres produkter er ikke lavet af Apple, men er i stedet lavet af Mackabler selv eller af andre mindre brands. Man bliver overrasket over, hvor mange penge man kan spare på dette.

De har en funktion, hvor man kan vælge hvilket Apple produkt man har, og så kan man se alt det tilbehør de sælger til dette produkt. Det er nemt og overskueligt.

Har man ikke Apple produkter, så bør man overveje at tage et kig hos Evermart.dk. Webshoppen forhandler et bredt udvalg af IT-udstyr og tilbehør.

Evermart skiller sig ud ved at sælge produkter fra nye og anderledes brands, som man ikke finder mange andre steder. Derfor får man elektronik af høj kvalitet til lavest mulige priser.


Se også

Cykellygter – Her kan du købe dem

Trådløse Høretelefoner – 5 gode af slagsen

Skriv et svar