Studiebøger: De bedste steder at købe dem

Studiebøger og hvor du finder dem

Er du lige startet på studie? Eller synes du bare det kan være besværligt og dyrt at anskaffe sig alle de forskellige studiebøger? Så frygt ej! Her kommer nemlig en guide til, hvordan du nemt, hurtigt og billigt kan bestille studiebøger over nettet.

Til mange studier vil de tips og råd, som vi kommer med i dette indlæg, være til stor gavn. Men til nogle studier er det ikke sikkert, at vores anbefalinger giver mening. Vi vil derfor gerne slå fast, at denne guide blot skal opfattes som vejledende, og blot er lavet for at komme med råd og ideer, som forhåbentlig kan hjælpe andre.

Derfor er det besværligt at købe studiebøger

Til alle kurser på diverse studier findes der altid studiebøger. Alle kurser har nemlig et pensum, og dette pensum bliver ofte defineret ud fra nogle bøger, som er knyttet til kurset.

Gennem en hel uddannelse løber mængden af studiebøger derfor op. Og det samme gør regningen!

Man vil gerne tage sit studie seriøst, og derfor købe alle bøger. Og den nemmeste og billigste måde at gøre dette på er faktisk over nettet.

Ude på de forskellige studier findes der ofte små boghandler som f.eks. Acedemic Books, der reklamerer meget med at de er en nonprofit studieboghandel.

Men problemet med de små boghandler er, at de er dyre at drive. De køber nemlig ikke ind i store mængder, og sælger heller ikke ud i et stort omfang. Derfor kan de ikke købe billigt ind, og de tilbyder sjældent mængderabatter, hvis man køber alle bøger til sit studie. Derfor er deres priser ofte højere end hos de store online boghandler på trods af, at de er nonprofit.

Derudover kan man også nemt komme ud for, at de bøger man leder efter er udsolgt hos de små fysiske boghandler på studiet. Hvilket heller ikke er noget, som man oplever online.

Men hvor kan man så købe bøger henne online? Det vil vi gennemgå nu.

Her kan du købe studiebøger

Det klart bedste sted at købe studiebøger, er hos Saxo.dk. De har også lavet pensumlister for flere hundrede studier, så man kan købe en samlet pakke, der passer til ens egen pensumliste. Du finder deres oversigt over pensumlister lige HER.

Du kan selvfølgelig også sagtens bare købe enkelte bøger, hvis du ikke har brug for alle bøger på din pensumliste.

Saxo.dk tilbyder desuden prismatch på alle deres studiebøger, så du er sikker på, at du ikke finder bøgerne billigere andre steder. Det kræver dog, at du er medlem af Saxo Premium for at være garanteret prismatch på samtlige bøger. Det koster 99 kr om måneden.

Andre online boghandler

Du kan også forsøge at finde dine studiebøger hos følgende boghandlere, som også har et stort udvalg af studiebøger. Deres udvalg varierer dog lidt, så man kan ikke altid regne med at finde alle sine studiebøger her.

Derudover kan du også altid benytte dig af Academic Books webshop.

Generelle bøger til studerende

En sidste ting, som vi lige vil nævne, er generelle bøger, som kan være en stor hjælp til studerende. Dette er f.eks. bøger om eksamensangst, læseteknikker, hvordan man får en bedre hukommelse og lignende.

Disse bøger finder du f.eks. hos Mindly.dk, som har fokus på personlig udvikling. Du finder deres bøger til studerende HER.

Skriv et svar