Trådløse Høretelefoner – 5 gode af slagsen

Trådløse høretelefoner fra Taotronics

Trådløse høretelefoner er en mere og mere efterspurgt vare. De er på mange måder praktiske og nemme at have med at gøre. Og så er designet mere stilfuldt, og man slipper for at bøvle med en irriterende ledning, som sidder i vejen.

De fleste kender til, hvis man skal ud af døren og have jakken på, men også vil have sine høretelefoner i ørerne, så opstår der problemer. Enten sætter ledningen sig fast i noget, eller også er den viklet så godt ind, at man skal stå og bruge tid på at skille det hele ad. For derefter at bøvle med at få ledningen under jakken.

Med trådløse høretelefoner slipper man for sådanne problemer. Her sætter man bare høretelefonerne i ørerne, og så er man klar til at gå ud af døren. Derudover fylder høretelefonerne også mindre, når der ikke er en ledning. På den måde er de også nemmere at tage med sig.

Men vælger man at skifte over til trådløse høretelefoner, så skal det også fungere. Lyden skal være ordentlig, og der skal ikke være besværlige tekniske problemer.

Ønsker du at investere i trådløse høretelefoner, men har ikke overskud til at sætte dig ind i alle de tekniske specifikationer. Så er du kommet frem til det helt rigtige indlæg.

I dette indlæg har vi nemlig fundet frem til et udvalg af super gode trådløse høretelefoner med forskellige fordele og ulemper. Høretelefonerne er alle i god kvalitet, og virker perfekt. Med denne artikel kan du hurtigt få et overblik over, hvilke høretelefoner der er noget for dig.

Trådløse Høretelefoner: Er de lige så gode?

For det første vil vi lige kommentere på, om trådløse er lige så gode som de almindelige af slagsen. Der er nemlig mange som tror, at trådløse høretelefoner er af dårligere kvalitet med hensyn til bl.a. lyd.

Det er en helt forkert opfattelse! Det er måske rigtigt, at de allerførste ledningsfri høretelefoner der blev udviklet, havde problemer med at levere top kvalitets lyd. Men sådan er det slet ikke mere. Efterhånden er teknologien bag trådløse høretelefoner blevet udviklet så meget, at lyden er mindst ligeså god som ved de almindelige. Samtidig er bluetooth forbindelser blevet mere stabile og pålidelige, så der kommer ikke nogle udsving eller pludselig tab af lyd.

Derudover er batterilevetiden blevet væsentligt forbedret på nyere modeller, så høretelefonerne virker i rigtig mange timer på en enkelt opladning.

Med andre ord. Så er moderne trådløse høretelefoner et super stykke teknologi, som er brugervenligt og i top kvalitet, og hvor du ikke kommer til at savne noget fra din gamle høretelefoner med ledning.

Lad os begynde vores gennemgang af nogle af de bedste af slagsen.

Wavell ONE – Trådløse høretelefoner

Wavell ONE i brug

Disse Wavell ONE høretelefoner er designet af det nye danske brand Wavell. Der er stor fokus på kvalitet, og med dette produkt, får du nogle trådløse høretelefoner i verdensklasse. Lyden er i top. Der er lang batterilevetid. Trådløs opladning understøttes. Høretelefonerne er vand- og støvafvisende. Med andre ord: Alt hvad du har brug for. Det hele er lavet i et lækkert dansk design, og med fokus på at det hele skal være nemt anvendeligt. Med Wavell One går du ikke på kompromis med noget, og de er for dig, som vil have det bedste på alle punkter.

Havit U2 trådløse høretelefoner

Headset med støjreduktion

Her er der tale om et par earpods, som ligger godt i øret. Headsettet kan sættes løst rundt om nakken, og sidder derfor sikkert fast. Men er ellers trådløse, og forbindes til mobil eller tablet med bluetooth. Høretelefonerne har støjreduktion, og er også vandtætte. De er ideelle til sport som eksempelvis fitness eller løb, hvor man er aktiv, sveder meget, eller er ude i regnen. Støjreduktionen gør dem også perfekte til, når man skal være fokuseret og koncentreret.

TaoTronics SoundLiberty 53

Trådløse høretelefoner fra Taotronics

Nogle smarte trådløse høretelefoner i et lækkert design. Disse høretelefoner fra TaoTronics er praktiske og fede, og har indbygget mikrofon, stor rækkevidde og god lyd. TaoTronics er kendt for at levere produkter med god lyd, hvilket også gør sig gældende for disse høretelefoner. Med et produkt som dette får du et par høretelefoner i top kvalitet. I forhold til Wavells høretelefoner får du lidt mindre batterilevetid og lidt mindre fokus på det ergonomiske design til øret. Men disse SoundLiberty er dog alligevel et par virkelig gode høretelefoner, som tilfredsstiller langt de fleste.

Over-ear trådløst headset

Et over-ear trådløse høretelefoner

Her får du et fuldt trådløst headset i god kvalitet til en fornuftig pris. Er du mere til headset end til normale høretelefoner, så er dette en god løsning. Headsettet er såkaldt over-ear, hvilket sikrer, at man ikke får ondt i ørerne efter lang tids brug. Det er desuden muligt at forbinde to enheder til headsettet på en gang. Alt i alt et super godt trådløst headset med mange praktiske funktioner. I forhold til lyden halter dette headset måske lidt efter de allerbedste, men til gengæld fås de også til en virkelig skarp pris.

Avantree Sacool Pro

Avantree Sacool Pro

Her får du meget værdi for pengene. Disse trådløse høretelefoner fra Avantree er virkelig praktiske, og er lavet i et let og kompakt design. Høretelefonerne sidder godt, har god lyd og indbygget mikrofon. De har alt, hvad man skal bruge, og er nemme at anvende. På alle punkter er disse høretelefoner gode og solide, og har ikke nogle ulemper. Til gengæld skiller de sig heller ikke ud, og er ikke markant bedre på nogle punkter. Alt i alt er det dog et lækkert sæt høretelefoner.

Baseus Trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner fra baseus

Disse høretelefoner er i den lidt mere prisbillige ende. De er perfekte for dig, som ikke går super meget op i, om lyden er helt i top. Men som bare gerne vil have nogle nemme trådløse høretelefoner, som fungerer hver gang. De har lang batterilevetid, og er støjreducerende. Så de er gode, hvis du f.eks. skal have samtaler med nogen, mens du kører bil eller er på farten. Til dette formål er mikrofonen også placeret tættere på munden, end man ser ved andre trådløse headset.


Det var vores gennemgang. Vi håber, at indlægget kunne hjælpe dig på vej til en trådløs hverdag.

Se også

Bedste siddepuder til børn i skolen

Noter i Skolen: Sådan skriver du de bedste noter

Skriv et svar