Wallstickers: Praktisk til skole og fritid

Wallstickers til hjemmet

Har du nogensinde hørt om wallstickers? Det er nemlig noget af det nye indenfor indretning af hjem og værelser. Basalt set så er wallstickers en form for plakat eller billede, som kan klistres direkte på væggen. De ligner, at de er en del af væggen, og kan nemt og hurtigt sættes op og pilles ned igen. Konceptet oplever stigende interesse, og det er efterhånden blevet meget populært med wallstickers på værelset.

Der findes et hav af wallstickers ude på markedet. I dette indlæg har vi samlet nogle af dem, som er praktiske i forhold til skole og lektier, samt nogle af de oplagte indenfor fritidsinteresser. Derudover skriver vi også, hvor du selv kan finde andre spændende wallstickers, så du kan finde lige netop dem, der passer til dig og dine behov.

Tavle Wallstickers til kridt

Tavle wallsticker

Denne wallsticker er lavet som en tavle, som man skrive på med kridt. Dette er utroligt praktisk at have i hjemmet, og gør lektier og hjemmearbejde markant nemmere. Vil du gøre det nemt og overskueligt, at lave matematik eller andet derhjemme, så er dette altså en god løsning. Denne tavle er 60x200cm, men fås også i andre størrelser. Kridt medfølger også.

Week Planner til kridt

Week planner

Endnu en wallsticker, som kan skrives på med kridt. Her er der tale om en week planner, hvor man kan skrive ugens planer og gøremål. Det er en praktisk måde at organisere og holde styr på ugen. Kan både bruges til lektier eller generelt. Der medfølger kridt.

Spejl Wallstickers

Spejl wallsticker

Her er der tale om en wallsticker, der er lavet som et spejl. På den måde kan du nemt og hurtigt få et spejl lige der, hvor du ønsker det. Spejlet kan nemt rykkes, og kræver som sagt ikke noget værktøj for at opsættes. En god og praktisk wallsticker. Fås også i andre størrelser.

Verdenskort i bogstaver

Verdenskort i bogstaver

Få et verdenskort i flotte farver! Med denne wallsticker fås et sjovt og flot verdenskort, så du kan få styr på geografi samtidig med, at det er meget dekorativt og inspirerende. En god løsning på værelset eller i hjemmet.

Universet Wallsticker

Universet wallsticker

Her er der en sjov og anderledes wallsticker formet som et hul i væggen ud til universet. Den passer godt ind på værelse, og er perfekt til den rum- eller science fiction interesserede. Planeterne skal i øvrigt forestille planeterne i vores solsystem, så denne wallsticker kan også være lærerig.

Højdemåler og alfabet

Højdemåler med alfabet

Med denne wallsticker fås en flot højdemåler samt alfabetets bogstaver i flotte farver. På den måde kan barnet løbende måle sin højde eller få bedre styr på alfebetet. Det er en flot og lærerig wallsticker, og egner sig godt til børn der skal til eller lige er begyndt i skole.


Det var dem, som vi ville fremhæve i dette indlæg. Er du selv interesset i at se flere wallstickers? Så kan vi især anbefale billigwallsticker.dk (klik her).

På billigwallsticker er der et kæmpe udvalg af wallstickers i god kvalitet til en fornuftig pris. Webshoppen har især fokus på at have et stort udvalg til drenge- og pigeværelset for både større og mindre børn.

En anden webshop, som vi kan anbefale, er kids-world. Se deres udvalg af wallstickers HER.

Til sidst vil vi også nævne Eurotoys, som også har et stort sortiment. Se deres wallstickers HER.

Se også disse indlæg

Bedste skoletasker til Børn

Spar penge når du køber IT-udstyr

Skriv et svar